Bilde fra 2007 Shangaza-damene i Solviken
Kennel Shangaza er drevet av Linda Wolden. I huset bor også Maren Wolden Alme, for tiden nitten år, og Linnea Wolden Alme på atten, som riktignok tilbringer mest tid i Meråker.

Blondie på snart sju er i skrivende stund eneste Ridgeback i huset, men hun har godt selskap av Podengoen Leandra som nå er 18 måneder.

Linda's første Ridgeback var Bagheera, født hos Emoyeni's kennel i 1995. Han var en fantastisk personlighet, til tross for at han hadde noen uønskede egenskaper som tok litt over med årene. Det var takket være Bagheera at det ble en Ridgeback til i huset: Ferdinand, og en til, Babe, og en til... Les mer om Lindas subjektive oppfatning av Rhodesian Ridgeback HER, og om de hundene vi savner under Til Minne.

Første kull fra Kennel Shangaza ble født i 2001, og  i 2019 ble det femte ridgeback-kullet født. Målet med oppdrettet vårt er å få fram den type Ridgeback som vi selv gjerne vil ha, og hos oss er det helse og "interiør" som har førsteprioritet. Det er moro å gå på utstilling, men det aller viktigste målet vårt er at Shangaza-familiene skal ha det bra i hverdagen! Når det er sagt, så blir vi veldig glad om vi treffer valpekjøperne våre på utstilling også! Eller på lydighets- eller agilitybanen, eller kanskje aller helst - om hunden skulle få velge - på sportrening. 

Solviken ligger i Hernes i Elverum kommune, Hedmark. Dere treffer oss på epost eller telefon 41104384.

Linnea og BlondieAngie og MarenLinnea and SullisMine3Bridget and Blondie 2019