Shangaza-damene i Solviken
Sjef, og - ikke helt ubestridt - flokkleder i Solviken er Linda Wolden. Med i gjengen er Maren Wolden Alme, for tiden seksten år, og Linnea Wolden Alme på femten år. Flokkleder føler nok også Bridget på fire bein at hun er, hun blir elleve år sommeren 2018. Med i flokken er også Angie på åtte år og Blondie på fire.

Linda's første Ridgeback var Bagheera, født hos Emoyeni's kennel i 1995. Han var en fantastisk personlighet, til tross for at han hadde noen uønskede egenskaper som tok litt over med årene. Det var takket være Bagheera at det ble en Ridgeback til i huset: Ferdinand, og en til, Babe, og en til... Les mer om Lindas subjektive oppfatning av Rhodesian Ridgeback HER, og om de hundene vi savner under Til Minne.

Første kull fra Kennel Shangaza ble født i 2001, og  i 2007 ble det fjerde ridgeback-kullet født. Målet med oppdrettet er å få fram den type Ridgeback som vi selv gjerne vil ha, og hos oss er det helse og "interiør" som har førsteprioritet. Det er moro å gå på utstilling, men det aller viktigste målet vårt er at Shangaza-familiene skal ha det bra i hverdagen! Når det er sagt, så blir vi veldig glad om vi treffer valpekjøperne våre på utstilling også! Eller på lydighets- eller agilitybanen, eller kanskje aller helst - om hunden skulle få velge - på sportrening. Mer om kullene og de enkelte hundene finner dere her: A-B-C og D-kullet her.

Solviken ligger i Hernes i Elverum kommune, Hedmark. Dere treffer oss på epost eller telefon 41104384.

Linnea og BlondieAngie og Maren